Echipa Noastră

Bine ați venit pe noua noastră pagină „Echipa Noastră” a MySibiu, un colț al internetului unde poveștile locale și farmecul unic al orașului Sibiu prind viață prin cuvinte și imagini. Aici, la MySibiu, ne propunem să vă oferim nu doar conținut de calitate, ci și o experiență personalizată, care să reflecte adevărata esență a comunității noastre vibrantă. Ne dorim ca această pagină să vă ofere o imagine de ansamblu asupra cine suntem, ce ne motivează și cum lucrăm împreună pentru a aduce MySibiu mai aproape de inimile voastre.

Suntem o echipă mică, dar pasionată, formată din patru autori unici, fiecare contribuind cu propria sa perspectivă și expertiză pentru a face MySibiu locul ideal de întâlnire pentru iubitorii orașului Sibiu și nu numai.

Redacția

Totul a început cu visul și pasiunea Redacției, fondatorul MySibiu, care a dorit să creeze un spațiu online unde poveștile Sibiului să fie spuse într-un mod autentic și atractiv. Redacția este inima și sufletul acestui proiect, dedicându-se nu doar la partea editorială, ci și la viziunea și direcția generală a site-ului. Prin munca sa, MySibiu a devenit un punct de referință pentru cei care caută informații de calitate și povești inspirate din și despre Sibiu.

Claudia

Deja vă este cunoscută Claudia, o tânără talentată la scris, ale cărei articole de înaltă calitate au început să modeleze conținutul MySibiu într-un mod semnificativ. Claudia aduce o prospețime și o perspectivă nouă în echipă, angajându-se să ridice standardul conținutului nostru prin scrieri care nu doar informează, ci și inspiră. Expertiza sa în tehnici de SEO ajută la asigurarea că poveștile noastre ajung la cât mai mulți cititori posibili.

Olteanul

Apoi, sunt eu, Olteanul, cel care vă vorbește acum. Rolul meu este unul tehnic, dar nu mă limitez doar la asta. Din când în când, îmi place să împărtășesc cu voi articole informative sau tutoriale, fără un plan prestabilit, ci mai degrabă lăsându-mă ghidat de inspirație și de nevoile comunității noastre. Sunt aici pentru a asigura că totul funcționează fără probleme la nivel tehnic și că site-ul nostru este mereu un loc primitor pentru voi toți.

Alex

Și, în sfârșit, dar nu în ultimul rând, îl avem pe Xutzu, partenerul nostru de la AbabeiOnline, o agenție de marketing online cu o bază solidă în SEO. Xutzu aduce o bogăție de cunoștințe și experiență în domeniul marketingului digital, contribuind esențial la strategiile noastre de promovare și vizibilitate online. Colaborarea sa strânsă cu noi este un pas crucial în asigurarea că MySibiu rămâne nu doar relevant, ci și în creștere.

Împreună

Împreună, formăm un colectiv dedicat îmbunătățirii continue a MySibiu, fiecare dintre noi aducând o piesă esențială la puzzle-ul ce compune identitatea site-ului. Ne unește pasiunea pentru Sibiu și dorința de a împărtăși această pasiune cu lumea întreagă. Suntem mândri de ceea ce am construit până acum și suntem entuziasmați de ceea ce urmează să venim.

Pe această pagină „Echipa Noastră”, dorim să vă oferim o fereastră spre lumea noastră, spre ceea ce ne motivează și cum abordăm fiecare zi cu dorința de a face MySibiu mai bun. Este o călătorie pe care o apreciem și suntem recunoscători că o putem împărtăși cu voi.

Vă mulțumim că ați ales să ne cunoașteți mai bine și sperăm că veți continua să fiți alături de noi, explorând împreună frumusețile Sibiului și poveștile sale nesfârșite. Bun venit în familia MySibiu!