Termeni și Condiții

Bine ați venit pe MySibiu! Accesul și utilizarea site-ului nostru sunt supuse următoarelor termeni și condiții și tuturor legilor aplicabile. Navigând și utilizând site-ul nostru, vă exprimați acordul față de acești termeni și condiții, fără limitări sau calificări. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați site-ul.

Drepturi de Autor și Proprietate Intelectuală

Conținutul prezent pe MySibiu, inclusiv, dar fără a se limita la, textele, grafica, imaginile și codul sursă, este protejat de legea drepturilor de autor și alte legi privind proprietatea intelectuală. Conținutul este proprietatea exclusivă a MySibiu sau a furnizorilor săi de conținut și este oferit pentru informație personală și ne-comercială. Orice altă utilizare, inclusiv reproducerea, modificarea, distribuția, transmiterea, republicarea, afișarea sau performarea conținutului fără permisiunea scrisă prealabilă a MySibiu este strict interzisă.

Utilizarea Site-ului

Site-ul MySibiu este destinat utilizării personale și ne-comerciale. Este interzisă utilizarea acestui site pentru scopuri ilegale sau interzise de acești termeni, condiții și notificări. Nu aveți voie să utilizați site-ul în niciun mod care ar putea deteriora, dezactiva, supraîncărca sau afecta site-ul sau interfera cu utilizarea și bucuria altor părți ale site-ului.

Link-uri către Site-uri Terțe

MySibiu poate conține link-uri către alte site-uri („Site-uri Terțe”) care nu sunt operate de MySibiu. Aceste link-uri sunt oferite doar pentru comoditatea dumneavoastră și nu reprezintă nicio aprobare din partea MySibiu a conținutului prezentat pe acele site-uri. MySibiu nu este responsabil pentru conținutul site-urilor terțe și nu face nicio declarație în ceea ce privește exactitatea sau completitudinea informațiilor prezentate pe acestea.

Modificări ale Termenilor și Condițiilor

MySibiu își rezervă dreptul de a modifica, adăuga sau elimina porțiuni din acești termeni și condiții în orice moment și fără notificare prealabilă. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați acești termeni și condiții periodic pentru modificări. Continuarea utilizării site-ului MySibiu după publicarea modificărilor va constitui acceptarea acestor modificări.

Limitarea Răspunderii

MySibiu nu va fi responsabil pentru nicio daună directă, indirectă, accidentală, specială sau consecventă care rezultă din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza site-ul.

Jurisdicție

Orice dispută care decurge din sau în legătură cu acești termeni și condiții va fi guvernată de legile țării de origine a site-ului MySibiu și va fi supusă jurisdicției exclusive a instanțelor din acea țară.

Vă mulțumim pentru că ați vizitat MySibiu!